Over Prikkebeen

Kinderdagverblijf Prikkebeen vangt kinderen op die gezond zijn én kinderen die medische zorg nodig hebben. Persoonlijke aandacht voor uw kind staat bij Prikkebeen centraal. Ouders en kinderen ervaren Kinderdagverblijf Prikkebeen als een vertrouwde plek waar uw kind zich zeker thuis zal voelen.

661A6023

Locatie

Sinds 2012 is Prikkebeen gevestigd in een nieuw pand in Bunnik aan de Huib van de Vechtlaan 4. Modern, licht, schoon en veilig. Prikkebeen biedt uw kind volop ruimte. Zowel binnen als buiten in de avonturentuin en moestuin. Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen!
Lees meer over de locatie van Prikkebeen.

Werkwijze

Kinderdagverblijf Prikkebeen werkt met kleine groepen van maximaal 12 kinderen. Gezonde en zieke kinderen bij elkaar. Elke groep heeft vaste leidsters. Vertrouwde gezichten die uw kind een veilig gevoel geven.
Lees meer over de werkwijze van Prikkebeen.

Dagindeling

Kinderen houden van structuur en een vaste dagindeling. Uiteraard houden we bij Prikkebeen rekening met de individuele behoefte van elk kind. Baby’s hebben sowieso hun eigen ritme.
Bekijk hoe een dag bij Prikkebeen eruit ziet.

Personeel

De vaste medewerkers zorgen ervoor dat uw kind dagelijks in de beste handen is. Van Pedagogisch Medewerkers, tot Kinderverpleegkundigen en een Maatschappelijk Werker.
Maak kennis met de medewerkers van Prikkebeen.
661A6736

Laatste nieuws

27 juni 2024

Nieuwsbrief juni 2024

In deze nieuwsbrief o.a.: nieuwe voorleeshoekjes, naar de bibliotheek, kleine kuikentjes en groen denken groen doen.

Lees meer