Werkwijze

Kleinschalige opvang in een huiselijke sfeer

U wilt uw kind met een gerust achterlaten. Kinderdagverblijf Prikkebeen biedt uw kind professionele verzorging en een plek waar uw kind zich helemaal thuis voelt. Waar uw kind zich mag ontwikkelen in z’n eigen tempo en echt kind mag zijn.

Kinderdagverblijf Prikkebeen staat voor:

  • Kleinschalige opvang.
  • Positieve benadering van uw kind.
  • Liefdevolle verzorging.
  • Onderling respect.

Vertrouwd in een vaste groep

Bij Kinderdagverblijf Prikkebeen werken we met kleine groepen van maximaal 12 kinderen. Gezonde en zieke kinderen bij elkaar. In zijn vaste ‘stam’-groep voelt uw kind zich veilig en vertrouwd.

De groep van uw kind is een verticale groep. Dit houdt in dat de leeftijd van de kinderen in de stamgroep varieert tussen 0 en 4 jaar. Zieke kinderen verblijven soms tot hun vijfde jaar bij ons kinderdagverblijf. Deze mix in leeftijd zorgt ervoor dat kinderen, ziek en gezond, veel van elkaar leren.

groen-doen-bij-kinderopvang-prikkebeen-14-2

Persoonlijke aandacht van vaste leidsters

Elke groep heeft vaste leidsters! We maken geen gebruik van invalkrachten. Vertrouwde gezichten geven uw kind een veilig gevoel. De leidsters kennen uw kind van haver tot gort. De beste basis voor een gezonde en goede ontwikkeling van uw kind.

Contact met ouders

Is er thuis iets gebeurd of is er iets in de voeding van uw kind iets veranderd? Voor het welzijn van uw kind is het heel belangrijk dat we van elkaar weten hoe het met uw kind gaat. Bij het halen en brengen is er ruim de tijd om elkaar te spreken. Met de leidsters op de groep en met de leiding van Prikkebeen. Een apart gesprek inplannen kan natuurlijk ook.

Komt u een keertje kijken?

Wij geven u graag een rondleiding. Bel 030 – 657 50 20 voor een afspraak. Tot ziens!
661A6868

Laatste nieuws

27 juni 2024

Nieuwsbrief juni 2024

In deze nieuwsbrief o.a.: nieuwe voorleeshoekjes, naar de bibliotheek, kleine kuikentjes en groen denken groen doen.

Lees meer