Voor ouders

Elk kind mag zich bij Kinderdagverblijf Prikkebeen in z’n eigen tempo en op z’n eigen manier ontwikkelen. De vaste medewerkers van Prikkebeen stimuleren uw kind daarbij.

661A6735

Pedagogisch plan

Bij Prikkebeen zijn zowel gezonde als zieke kinderen welkom. Een beetje bijzonder, maar ook heel gewoon. Uw kind doet bij Prikkebeen dezelfde dingen als bij elk ander kinderdagverblijf. Het is fantastisch om te zien hoe alle kinderen van elkaar leren en plezier hebben met elkaar.
Lees meer over het pedagogisch beleid bij Prikkebeen.

Praktische zaken

Van kennismaking tot intakegesprek en van afspraken over traktaties en bezoek van de kapper. Wij hebben alle praktische voor u op een rij gezet.
Lees meer over praktische zaken bij Prikkebeen.

Ouders aan het woord

Ouders delen graag hun ervaringen over Prikkebeen met u. Benieuwd?
Lees wat ouders van Prikkebeen vinden.

Oudercommissie

De oudercommissie behartigt de belangen van u en uw kind. Ook verzorgt de oudercommissie thema-avonden en ondersteunt bij het organiseren van activiteiten, zoals de Kinderverwendag, pannenkoekendag en Sinterklaas en Kerst.
Lees meer over de oudercommissie van Prikkebeen.

Overzicht uitgave ouderbijdrage

Hieronder treffen jullie een overzicht aan van de inkomsten en uitgaven van de vrijwillige ouderbijdrage over de schooljaren 2019-2020 en 2020-2021.
Overzicht inkomsten & uitgaven

Openingstijden en sluitingsdagen

Kinderdagverblijf Prikkebeen is bijna het gehele jaar geopend tussen 7.30 en 18.00 uur.
Bekijk onze openingstijden en sluitingsdagen.

Laatste nieuws

5 oktober 2023

Nieuwsbrief september

In deze nieuwsbrief o.a.: Zo zijn we naar Ballorig, de Geertjes Hoeve, de Intratuin en meerdere speeltuintjes in de buurt geweest. De kinderen hebben genoten van alle avonturen.

Lees meer